Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • 29 OKTOBER 2016 / 21 UUR CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC ENTREE GRATIS!

29 OKTOBER 2016 / 21 UUR CULTUREEL CENTRUM ELCKERLYC ENTREE GRATIS!

www.facebook.com/vriendenvanbeeklive

Na het succes van de 1e VVBL vorig jaar, heeft aantal enthousiastelingen, bekend in de Beekse muziekscene, wederom een verrassend leuk en divers programma samengesteld in de geest van ‘Vrienden van Amstel live’.

De bands en DJ’s glijden in elkaar over door mixup’s en werken toe naar een gezamenlijk hoogtepunt.

PROGRAMMA:

LAURA BEEKMAN

Binnen luttele seconden vielen Giel Beelen, Dotan en Jake Reese voor deze flamboyante singer-songwriter met het rode hoedje.

De Nederlandstalige singer-songwriter LAURA belandde in 2016 met haar debuutsingle Tot Snel in Giels Talentenjacht en op de playlist van radiostation 100% NL.

Afgelopen zomer deed ze veel festivals met haar singles Tot Snel en Zoete Witte Wijn. Ook trad LAURA op in de 3FM-show van Giel met een eigenwijze vertaling van de hit Hey van Afrojack en Fais.

Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA definitief doorbreekt. 29 oktober staat ze bij VVBL op het podium van Elckerlyc!

Marthe Hamers

Ontdek jij haar als eerste?

www.facebook.com/lauraaabeekman    www.laurabeekman.nl

 

COPCHASE

Deze band met rete strakke trompetten, trombones, saxen, tuba, drums en zang speelt rasechte soul en funk van onder andere Nina Simone, Stevie Wonder en Tower of Power, maar ook modernere muziek van bijvoorbeeld Ben L’Oncle Soul, Electro Deluxe, Soul Rebbels en de New Cool Collective. Een genot om naar te kijken en te luisteren!Ze nemen je mee op een muzikale reis van de jaren tachtig naar het heden met klassiekers van o.a. Anouk, Skunk Anansie, Guns ’n Roses, Allanis Morrisette, Nirvana, en ga maar door. Met krachtige vocalen, stuwende beats en 3 gitaren brengt BEGZ een aangename mix ten gehore van uptempo rocksongs en rustige poppareltjes.

www.copchase.nl

www.facebook.com/COPCHASE-659021994186024

ROYALE & EL PAJARO

5 jaar geleden begon het avontuur dat Royale & El Pajaro heet. Al 5 jaar de beste house, deephouse, techhouse en techno!

Drums, percussion and producing his own music is what keeps Jake busy for all of his life.

www.facebook.com/RoyaleElPajaro

QUEEN, BOB MARLY, STEVIE WONDER, DOOBY BROTHERS

Uitvoeringen op groot filmdoek, live aangevuld met een spetterende blazerssectie van eigen bodem! 

BEGZ

Bij Vrienden van Beek live is BEGZ dit jaar akoestisch!

Met nummers van Skunk Anansie, Allanis Morissette, Amy Whinehouse, Living Colour en The Cult.

POPBANDS MDT COLLECTIEF HILVARENBEEK

Muziek, Dans, Theater collectief is een initiatief van muziekdocenten uit de gemeente Hilvarenbeek. Een belangrijk onderdeel van de popopleiding van het MDTC is het spelen in een band, en natuurlijk hoort optreden daar ook bij.

www.mdtcollectiefhilvarenbeek.nl

THE TUESDAYS

Stevige hedendaagse powerrock. The Tuesdays traden eerder dit jaar op bij Nollie Dollie met oa; Joker and the thief (Wolfmother).

HOPE TO MEET YOU THERE!

Aan De Keukentafel met Arnie Craninckx
Jaarverslag 2015
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.