• Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  "Het meest vernieuwende dorp van Nederland!"

  Meer

 • Andreas Schotel Wandelroute

  Andreas Schotel Wandelroute

  "Beleef de harmonie tussen kunst en natuur"

  Meer

 • Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  "De kracht van ondernemend Esbeek"

  Meer

AANDACHT RABOBANK VOOR ESBEEKSE PLANNEN

AANDACHT RABOBANK VOOR ESBEEKSE PLANNEN

De grootse plannen van de Esbeekse coöperatie kregen alle aandacht van twee directieleden van Rabo-bank Hart van Brabant die op vrijdag 13 november een bezoek brachten aan Schuttershof.

Saskia van Dun (directeur bedrijfsmanagement) bracht al eerder een bezoek aan Esbeek om vanuit daar, uit hoofde van haar functie binnen de coöperatieve Rabo-bank, kennis te maken met verschillende lokale, coöperatieve initiatieven. Piet Verhoeven en Martje Hutten namen haar toen mee door de regio. De Esbeekse plannen omtrent het familiehuis en de kerk/school kwamen toen kort aan bod. Deze onderwerpen bleken interessant genoeg om mevrouw van Dun, deze keer samen met haar collega Wilfred Smit (directeur particulieren en private banking) opnieuw naar ons dorp te brengen om er meer over te horen.

 

In de onlangs fris geschilderde zaal van Schuttershof deed Ad van de Wouw enthousiast als altijd de plannen voor de Samenwijs-accommodatie inde kerk uit de doeken. De ideeën rond het familiehuis werden voor het voetlicht gebracht door Egbert Stellinga en Irma de Graaf. Beide plannen kregen positieve reacties van de Rabo-directeuren die geïnteresseerd vragen stelden. Zij zeiden toe graag mee te willen denken over hoe de Rabo-bank een bijdrage aan de realisatie van de plannen zou kunnen leveren, bijvoorbeeld door kennis beschikbaar te stellen.

(op de foto van links naar rechts: Ad van de Wouw, Egbert Stellinga, Saskia van Dun en Wilfred Smit)

Aan De Keukentafel met Gijs Geerts
VRIJWILLIGERS HELPEN IN DE WINTER EEN HANDJE IN SC...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 21 September 2020
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.