Bikken bij de buren


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Bikken bij de Buren 25 maart 2023

In december 2017 vond na aanleiding van de 10e verjaardag van Coöperatie Esbeek als onderdeel van de festiviteiten Bikken bij de Buren plaats. Dit zou een eenmalig evenement zijn. Het werd een groot succes waarbij Esbekenaren bij elkaar gingen eten en voor elkaar koken. Degene die toen meededen hebben genoten van een prachtige avond.

De initiatief nemers in 2017 hebben weer zin om dit evenement nog EENMALIG te organiseren.

Hoe werkt het:

  • Je gaat rond alleen of met een maatje (partner, vriend, familielid, buurman, buurvrouw..). Je gaat naar het eerste adres voor het voorgerecht. Daarna ga je naar het volgende adres voor het hoofdgerecht en het laatste adres is voor het nagerecht. Je komt op 3 verschillende adressen en zit dan op ieder adres weer met willekeurig totaal 6 andere personen aan tafel.
  • Er moet natuurlijk ook worden gekookt. De helft van de deelnemers moet een gerecht maken. Ben je met zijn tweeën dan moet een van jullie dus koken. Dat kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil maar maak het jezelf niet te moeilijk het gaat om het samen eten en drinken en niet om het beste gerecht.
  • Deelname aan deze geweldige avond met een 3 gangen menu inclusief drank kost slechts €25,- per deelnemer. Dit geld gaat voor het grootste gedeelte naar de koks.
  • De koks doen zelf de boodschappen inclusief drank en krijgen de een vaste vergoeding voor totaal 6 personen.
  • Na afloop is er nog een afsluiting in ons eigen café Schuttershof.

We zijn ervan overtuigd dat de 100 deelnemers uit 2017 allemaal weer meedoen. Echter Esbeek heeft 1200 inwoners dus het grootste gedeelte deed niet mee. Die gaan we dit keer ook mobiliseren! Dat hebben we echter jullie hulp bij nodig. Deel dit bericht zoveel mogelijk met kennissen en vrienden!

klik hieronder en schrijf je zo snel mogelijk in!

Inschrijven

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door

Rural Alliances
Interreg
Prins Bernhard Cultuurfonds
Coöperatie Esbeek

Concept &  webdesign : Pulles Media Design