Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Heeft u een laag inkomen?

APP VEILIG ESBEEK

Er wordt de laatste tijd nogal wat op de app gezet/gezegd. Daar is ie natuurlijk ook voor bedoeld, maar waar de app niet voor bedoeld is om er reacties op te geven!

Fijn als iemand er iets op zet om andere dorpsbewoners te waarschuwen voor inbraken of verdachte personen/dingen, maar het is niet nodig dat anderen hierop gaan reageren met niet-relevante informatie voor iedereen. Er zitten op dit moment meer dan 180 personen in de groep en je wordt niet vrolijk van al die reacties en terecht!!

Wil je reageren, doe dat dan naar die persoon zelf.

Ik ben alleen de beheerder van de app en niet verantwoordelijk voor wat mensen erop zetten, maar ik krijg veel klachten de laatste tijd.

Graag goed nadenken wat je op de app zet en niet reageren wanneer niet relevant!!!

Dankjewel.

Miriam Hooijer

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Elly van Rijs...
Aan De Keukentafel met Maarten en Hermien van Lier...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.