Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Bekende Nederlander Arie Molendijk taxeert oude boeken, bijbels, ansichtkaarten etc. in Hotel Brabant in Hilvarenbeek op 21 maart

Zaterdag21 maarta.s. van13.00 – 16.00uur opentHotel Brabant, Diesensewweg 61 in Hilvarenbeekhaar deuren voor de bekende Nederlander, taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam.

Hij zal op deze dag, uw oude en zeldzame boeken, atlassen, handschriften, kloosterboeken en of oude (Staten)bijbels voor het publiek op hun waarde schatten. Molendijk is vooral gespecialiseerd in oude geschiedenis, topografie, (staten)bijbels en theologie.
De heer Molendijk organiseert twee keer per jaar een veiling van oude / antieke boeken en was organisator van perse boekenmarkten in den lande, zoals de Veluwse boekenmarkten.

Verder kan advies worden gegeven tot verkoop of restauratie van oude boeken en bijbels.

Ook het opstellen van een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk.

Taxatie gebeurt zo mogelijk aan de hand van bewijsmateriaal uit recent verschenen veilingcatalogi. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde van boeken is afhankelijk van de druk en van de staat waarin het boek verkeert. Met enige regelmaat komen er op dit soort taxatiedagen uiterst zeldzame werken voor de dag en soms duiken zelfs geheel onbekende boeken op.Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en de koffie staat klaar.
Taxatie 5 euro ongeacht het aantal te beoordelen boeken.

Datum en tijd: Zaterdag 21 maart van 13.00 - 16.00 uur.
Inlichtingen: Antiquariaat A.C. Molendijk. Tel 010 4667164 of 06 51950097 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(niet voor taxaties)

Concert RSO Midden-Brabant in Concertzaal Tilburg
Fier ! Smaak & Vermaak festival 6 april Tweede Paa...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.