Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start

Beste Haaikneuters en Haaikneuterrinnen

Voor velen van ons staat Carnaval elk jaar weer rood omcirkeld in de agenda. Maar dit jaar is een bijzonder jaar. We kampen met veel onzekerheden op alle vlakken. Als Raad van Elf staan we voor lastige keuzes in de aanloop naar de 57e editie van Carnaval in het Haaikneuterrijk.

De glazen bol met het oog op Carnaval 2021 is wazig. Maar het is niet de vraag of Carnaval doorgaat, maar in welke vorm. Carnaval staat op de kalender zoals Kerstmis en Pasen.

De vraag is dus vooral: welke invulling gaan we eraan geven? Wij als Raad van Elf hebben de intentie uitgesproken om Carnaval te organiseren in ons Haaikneuterrijk al dan niet in een sterk aangepaste vorm. Elke keuze die we in de aanloop naar Carnaval maken toetsen we aan de richtlijnen van dat moment. Andersom zullen we bij nieuwe richtlijnen toetsen wat dit voor onze plannen betekent: biedt het ons mogelijkheden of juist beperkingen? De invulling van Carnaval 2021 is op dit moment uiterst onzeker. Eind december vindt er opnieuw een overleg plaats met de Burgemeester, betrokken ambtenaar en de vertegenwoordigers van alle 6 kernen uit de Gemeente Hilvarenbeek om te kijken welke mogelijkheden er zijn om (publieks-) evenementen door te laten gaan en op welke wijze. Op dit moment zullen we tot 31 december 2020 geen activiteiten organiseren en eind december de balans opmaken voor Carnaval 2021 in ons Haaikneuterrijk.

Samen met alle Haaikneuters gaan we ondanks de onzekere tijd streven naar een onvergetelijke maar ook bijzondere Carnaval!

Met Carnavaleske groet,

Blijf gezond!

De Raad van Elf 

Muziekhteaterduo Canti Vaganti woont in de oude sc...
Nieuwe kantinebeheerder de Hondsbosch: Peter Stake...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.