• Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  "De kracht van ondernemend Esbeek"

  Meer

 • Andreas Schotel Wandelroute

  Andreas Schotel Wandelroute

  "Beleef de harmonie tussen kunst en natuur"

  Meer

 • Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  "Het meest vernieuwende dorp van Nederland!"

  Meer

Herfst-editie NorbertusBode ligt weer bij Schuttershof

VDe nieuwste editie van de NorbertusBode is weer af te halen bij Schuttershof, tijdens de openingstijden. Tevens vindt u hierin een bijlage met algemene informatie over de begraafplaatsen.

Ook is deze herfst-editie af te halen in de Mariakapel in Hilvarenbeek (Kapel aan de rechterzijde van de kerk), of in de kerk van Diessen (Ingang onder de toren). Beide ruimtes zijn van 9.00 tot ± 20.00 uur geopend.

Ook is de NorbertusBode te lezen op de website van de parochie via de link:
Lees meer
  42 Hits
  0 reacties

Nieuwe uitgave NorbertusBode en de vieringen beginnen weer

Vanaf maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, is het weer mogelijk om bij Schuttershof, tijdens de openingstijden, de nieuwste editie van de NorbertusBode af te halen.
Ook is deze zomer-editie af te halen in de Mariakapel in Hilvarenbeek (Kapel aan de rechterzijde van de kerk), of in de kerk van Diessen (Ingang onder de toren). Beide ruimtes zijn van 9.00 tot ± 20.00 uur geopend.

Ook is de NorbertusBode te lezen op de website van de parochie via de link:

https://h-norbertus.nl/upload/medialibrary/norbertusbode_2020_05_site_1.pdf

Vanaf Tweede Pinksterdag weer vieringen onder strikte regels

Vanaf maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, kunnen parochianen onder bepaalde voorwaarden weer H. Missen bijwonen in de Willibrorduskerk in Diessen en in de Petruskerk in Hilvarenbeek.
Ook de viering voor de overledenen van het afgelopen jaar op dinsdagavond om 19.00 uur zal met ingang van 2 juni weer plaatsvinden in de Willibrorduskerk met een maximum van 30 bezoekers.

Daarvoor moeten parochianen zich van te voren telefonisch of via de mail aanmelden.
Aanmelden kan bij het parochiecentrum. Het is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Telefoonnummer (013) 504 1215

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onder deze link vindt u meer informatie.

De viering van 11.00 uur in de Petruskerk is te volgen als u aangesloten bent bij Caiway, zender Beek TV, en anders via www.hilverportal.nl (Kerk-tv Hilvarenbeek).

Lees meer
  74 Hits
  0 reacties

Nieuwe uitgave NorbertusBode

De afgelopen weken, midden in de hectiek van het coronavirus, is door de redactieleden van de NorbertusBode weer hard gewerkt aan de lente-editie 2020 om onze parochianen te voorzien van het laatste nieuws uit onze parochie.

Normaal gesproken is deze af te halen bij café Schuttershof. In verband met het coronavirus is café Schuttershof gesloten.

Om u toch in de gelegenheid te stellen ons parochieblad te lezen, is deze lente-editie af te halen in de Mariakapel in Hilvarenbeek (Kapel aan de rechterzijde van de kerk), of in de kerk van Diessen (Ingang onder de toren). Beide ruimtes zijn van 9.00 tot ± 20.00 uur geopend.

Ook is de NorbertusBode te lezen op de website van de parochie via de link:

www.h-norbertus.nl/upload/medialibrary/norbertusbode_2020_04_site_1.pdf

In verband met het coronavirus hebben de Nederlandse bisschoppen besloten dat publieke vieringen tot na Pinksteren niet doorgaan.

De zondagse vieringen in de Willibrorduskerk in Diessen komen te vervallen. De vieringen van 11.00 uur in de Petruskerk gaan door zonder parochianen. Als u aangesloten bent bij Caiway kunt u deze H.Mis thuis volgen op Beek TV, en anders via www.hilverportal.nl (Kerk-tv Hilvarenbeek).

Lees meer
  133 Hits
  0 reacties

NorbertusBode af te halen bij Schuttershof.

 Helaas is het niet meer mogelijk om overal in het dorp Esbeek door Esbeekse parochianen de NorbertusBode te bezorgen.

Om u toch in de gelegenheid te stellen ons parochieblad te lezen, is de zomer-editie af te halen in café Schuttershof.

U vindt de NorbertusBode ook op de parochiesite:

https://h-norbertus.nl/upload/medialibrary/norbertusbode_2019_12_site_1.pdf

Lees meer
  170 Hits
  0 reacties

Jaarverslag 2018

Het jaar 2018 was opnieuw een mooi jaar voor Coöperatie Esbeek. In ons jaarverslag leest u over de ontwikkelingen die zich hebben voorgedaan in 2018 en het begin van 2019.

Op dinsdag 25 juni houden we een Algemene Ledenvergadering. Tijdens de vergadering wordt het jaarverslag toegelicht. Vervolgens zullen Harry Breviers (rentmeester van Landgoed de Utrecht) en Ted van de Loo (wethouder Gemeente Hilvarenbeek) hun visie geven op de toekomst van het Esbeekse buitengebied.

De uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering vindt u elders op de website. 

Lees meer
  262 Hits
  0 reacties

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.