Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • WhatsApp-groep "Veilig Esbeek"

Brandweerauto zakt in sloot tussen Esbeek en Lage Mierde

b2ap3_thumbnail_truck.jpg  ESBEEK/LAGE MIERDE - Een brandweerwagen is zondagmiddag op weg naar een bosbrand op de Dunsedijk tussen Esbeek en Lage Mierde vast komen te zitten in een sloot. Een andere brandweerwagen bluste de bosbrand, die volgens omstanders ongeveer 50 vierkante meter groot was.

De brandweer rukte met verschillende voertuigen uit. Een waterwagen van de brandweer kwam op de Dunsedijk gedeeltelijk in de sloot terecht en kon niet meer verder. De brandweer heeft al het water dat in de watercontainer van het voertuig zat weg laten lopen in de sloot om het gewicht te verlagen. Boeren uit de buurt kwamen helpen met diverse tractoren. Een aantal boeren heeft zand onder de wielen weg geschept.

Met behulp van een tractor is de wagen weer vlot getrokken. Of er schade is ontstaan, is nog niet bekend.

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Janny Broeckx
Aan De Keukentafel met Janus van Doormaal
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.