• Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  "Het meest vernieuwende dorp van Nederland!"

  Meer

 • Andreas Schotel Wandelroute

  Andreas Schotel Wandelroute

  "Beleef de harmonie tussen kunst en natuur"

  Meer

 • Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  "De kracht van ondernemend Esbeek"

  Meer

 • Start

Cooperatie Esbeek ontvangt internationale gasten

Cooperatie Esbeek ontvangt internationale gasten

Op woensdagavond 24 oktober a.s. ontvangt Coöperatie Esbeek ruim 100 gasten bij gelegenheid van de Rural Alliances Conferentie. Rural Alliances is een programma van de Europese Unie met de bedoeling inwoners en bedrijven van het Europese platteland bijeen te brengen om ervaringen uit te wisselen op het gebied van leefbaarheid. Esbeek is gevraagd om aan dit programma mee te doen als goed voorbeeld van een kleine kern die voorop loopt op het gebied van activiteiten en plannen gericht op de leefbaarheid.

Voor deze gelegenheid wordt door Rik Pulles en Ralf van Egmond een engelstalig promotiefilmpje van Esbeek gemaakt. Ze zijn nog druk bezig met de opnamen. Naast deze film zal op grote posters een zestal thema´s in beeld worden gebracht om de gasten te laten zien wat we in Esbeek zoal doen. Het gaat om de volgende thema´s: Coöperatie en Schuttershof, Starters, Zorg, Energie, Cultuurhistorie en Voorzieningen (o.a. herbestemming kerk, school en sport). Per poster zullen vier betrokkenen uit Esbeek beschikbaar zijn om toelichting te geven.

Na een walking dinner waarbij de aanwezigen kunnen worden geïnformeerd over onze activiteiten verzorgen d’Af en Toeters een optreden. Hopelijk zullen onze gasten zich erg welkom voelen in Esbeek en zal er een interessante uitwisseling van gedachten plaats vinden. Als u het interessant vindt om op deze avond aanwezig te zijn willen we u vragen u te melden bij Piet Verhoeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-52377138). De ontvangst in Esbeek is een onderdeel van een driedaags programma: op dinsdag is er een conferentie in Oisterwijk in samenwerking met Rabobank en Oisterwijk 800 en op woensdag is er een excursieprogramma in de regio Kempenland en Groene Woud. Het bestuur van Coöperatie Esbeek.

Toekomst Esbeekse Kerk studieproject voor studente...
Jaarverslag 2012
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 09 April 2020
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.