Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Zomerbloemen Actie Korfbalclub

DE ANDERSONS MET TEUN VAN EGMOND IN DE FLIEREFLUITER 31 maart

DE ANDERSONS MET TEUN VAN EGMOND IN DE FLIEREFLUITER 31 maart

Na een succesvol optreden in 2015 met hun muziektheatervoorstelling Stockholm Sneeuwt, waarbij zij menig hart veroverden met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme, komen de Andersons op vrijdag 31 maart aanstaande opnieuw naar de Flierefluiter met hun nieuwe voorstelling Hier dooft niets.

Een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering.

Zij grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Daarnaast gaan zij een uitdaging aan die ervoor zorgt dat Hier dooft niets elke keer anders is door bij iedere voorstelling een regionale gast uit te nodigen die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek.

“Verwondering is het begin van alle wijsheid”, zei Aristoteles en dat zijn De Andersons niet vergeten.

Op 31 maart ontvangen zij de in Esbeek woonachtige chirurg Teun van Egmond die tijdens een militaire uitzending naar Afghanistan in ziekenhuizen en veldhospitalen,  in de meest moeilijke en gevaarlijke omstandigheden, chirurgische ingrepen uitvoerde.

Over De Andersons, een muzikale, conservatoriumopgeleide trio, bestaande uit Anna Ȁgren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton, schreef de pers bij voorgaande voorstellingen: "Wonderschone liedjes”. “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie”. “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

Hier dooft niets speelt op vrijdag 31 maart om 20:00 uur bij De Flierefluiter te Hilvarenbeek, Groot Loo 8. Kaarten à 12,50 euro, zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan De Keukentafel met Maud Augsburg
Lichtjestocht Esbeek 25 maart
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.