Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start

De Andreas Schotel Wandelroute haalt prijs binnen

Wandel-kunstroute Andreas Schotel uit Esbeek (gemeente Hilvarenbeek) wint de Prijsvraag Vitaal Leisure Landschap 2015!

De wandel- kunstroute is geïnspireerd op het werk en leven van de Rotterdamse kunstenaar Andreas Schotel. Ruim 60 jaar lang kwam hij iedere zomer naar zijn vakantiehuisje in Esbeek om te aquarelleren en te etsen. Tijdens de wandelingen van 3,5 of 10 kilometer loop je langs levensgrote sculpturen en andere werken, gebaseerd op Schotels’ werk, gemaakt door kunstenaars van nu. En natuurlijk ook langs het bewuste zomerhuisje. 

Piet Verhoeven nam de prijs namens Stichting Vrienden van Andreas Schotel in ontvangst. “We zijn heel blij met deze prijs en gaan het geld bewust besteden. We zijn ambitieus, maar de wandeling moet duurzaam en authentiek blijven. Daarom pakken we het stap voor stap aan. We hebben de wereld nodig om te vertellen hoe mooi Esbeek is!”

VIER PROVIDERS OP HET GLASVEZELNETWERK IN ESBEEK
Aan De Keukentafel met Monique Donders
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 10 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.