Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

DE CARNAVALSOPTOCHT VAN DE HAAIKNEUTERS GOOIT HOGE OGEN

 

 • Pim in den Hemel. Gericht op horecaman Hilvarenbekenaar Pim van Beurden, eigenaar van De Zwaan, die onlangs het horecapand D’n Hemel opkocht.
  Pim in den Hemel. Gericht op horecaman Hilvarenbekenaar Pim van Beurden, eigenaar van De Zwaan, die onlangs het horecapand D’n Hemel opkocht.
   
 • De Ullie Gullies met Piet’s Monopoly. Gericht op de Hilvarenbeekse horecaman Piet Huijbregts, eigenaar van vier horecagelegenheden.
  De Ullie Gullies met Piet’s Monopoly. Gericht op de Hilvarenbeekse horecaman Piet Huijbregts, eigenaar van vier horecagelegenheden.
   
 • Bockenrijders met hun Trumpetten.
  Bockenrijders met hun Trumpetten.
   
 • Wagens, loopgroepen en eenlingen staan klaar voor de start voor de carnavalsoptocht in het Haaikneuterrijk in Esbeek. Deze start om 14.30 uur in de Groenstraat. 
 • Deze drie mokkels wilden wel eens in de krant.
   
 • De Esbeekse optocht is 'Hyllarisch'.
   
1 van 6
 
 
ESBEEK - Het publiek wordt vermaakt met 26 groepen en acts tijdens de Esbeekse optocht. Zowel de Amerikaanse politiek als de De Hilvarenbeekse horecamannen komen ruimschoots aan bod. 

Met Piet Huybrechts, eigenaar van vier horecagelegenheden in Hilvarenbeek wordt het spel Piets' Monopoly gespeeld "Zet maar neer' of 'terug naar de start'. Met Pim in Den Hemel wordt geduid op Horecaman Pim van Beurden die onlangs het pand Den Hemel opkocht.

De Mokkels lopen voor de 22e keer met de optocht mee en dat mag wel in de krant. "Ze zetten er ook alles in".

Uitnodiging voor alle inwoners van Esbeek / leden ...
Nog meer groen in Dorpsstraat en Oude Trambaan
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.