Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • WhatsApp-groep “Veilig Esbeek”

Dode man in onderbroek gevonden op akker in Esbeek

Pas dinsdag meer duidelijk over dode man Esbeek

 Laatste update
01 februari, 15:49

ESBEEK - De politie houdt nog steeds alle opties open voor de doodsoorzaak van de man die zondag in een akker in Esbeek werd gevonden. Volgens een woordvoerder wordt er pas dinsdag sectie op het lichaam gepleegd.
Bekijk ook...
Dode man in akker Esbeek mogelijk omgekomen door misdrijf
Vooralsnog sluit de politie een misdrijf niet uit, maar ook een zelfdoding behoort tot de mogelijkheden.

Een fietser trof zondagochtend het lichaam aan langs het zandpad De Vier Winden bij Esbeek. De dode man lag op zo'n 100 meter van de Provincialeweg (N269).

Een forensisch team was een groot deel van de dag bezig met onderzoek. Bewoners van de paar woningen langs het zandpad zeggen niets opvallends te hebben gezien of gehoord die nacht.

 

ESBEEK - Er is een lichaam gevonden op een akker aan de Vier Winden in Esbeek. Het gaat om een man. Hij had alleen een onderbroek en een trui aan.

UPDATE 15.55 uur * ESBEEK - In een akker aan de Vier Winden bij Esbeek is zondagochtend rond 10.00 uur het lichaam van een nog onbekende man aangetroffen. De politie laat vooralsnog weinig los over de zaak, maar zegt een misdrijf niet uit te sluiten. Een forensisch team doet onderzoek op en rond het veld.
De dode man lag vlak langs het zandpad de Vier Winden en op zo'n 100 meter van de provincialeweg N269. Een passerende fietser zou het lichaam ontdekt hebben. De politie is met veel eenheden ter plaatse en heeft het akker met linten afgezet. Ook zijn verklaringen opgenomen van de paar omwonenden en met een helikopter zijn beelden vanuit de lucht gemaakt.

De politie verwacht maandag met meer informatie te komen.

Aan de Keukentafel: Kletsaovond 2016 van de Haaikn...
Aan De Keukentafel met Jos Römgens
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.