Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start

Dronken Tilburger veroorzaakt aanrijding in Esbeek en rijdt door

ESBEEK - Een 55-jarige man uit Tilburg is donderdag aangehouden omdat hij had gereden onder invloed van drank. Hij was betrokken bij een aanrijding en was daarna doorgereden. Dat meldt de politie.

Een 44-jarige vrouw uit Esbeek verklaarde dat zij op de kruising van het Schuttershof met de Esbeekseweg en de Groenstraat een aanrijding had gehad, omdat een automobilist (de man uit Tilburg) die vanuit de richting van Hilvarenbeek kwam een te grote bocht nam. Zelf kwam ze uit de richting van Esbeek. Haar auto raakte bij de botsing beschadigd en de Tilburger zou zijn doorgereden.

Achtervolgd
De vrouw besloot het voertuig te volgen, waarna ze zag dat de mannelijke automobilist in Esbeek parkeerde en uitstapte. Hij was onvast ter been en rook naar alcohol. De vrouw sprak de man aan en vertelde hem dat haar voertuig schade had opgelopen door de aanrijding. De politie werd gewaarschuwd, welke ter plaatse kwam en de man vragen stelde.

De 55-jarige Tilburger vertelde de agenten dat hij de hele tijd thuis was geweest en dus niet bij het ongeluk betrokken was. 's Avonds rond 22.10 uur werd hij aangehouden. Op het bureau moest hij een blaastest doen, waaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt nog een uitgebreide verklaring van hem opgenomen.

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Elly van Rijs...
Aan De Keukentafel met Maarten en Hermien van Lier...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.