Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeekse Vrouwen Actief verslag Bloemschikavond

Duofiets Esbeek

Duofiets Esbeek

De duofiets is uit de winterstal gehaald.  Heel veel dank aan Geert-Jan de Kok, die deze winter onze Esbeekse duofiets heeft willen stallen!

Wilt u weg met de duofiets, dan kan dat. Stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten waar de fiets uithangt en of ie vrij is.  Voor meer informatie kunt u terecht op hetzelfde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omdat de fiets elk jaar onderhoud behoeft, lijkt het een goed idee de gebruikers hiervoor te laten sparen. Daarom staat er een potje in de 'stal ' van de duofiets, waar van u verwacht wordt daar minimaal € 3,- in  te doen na uw fietstocht.

Astrid van Egmond.

Aan De Keukentafel met Carien van de Sande-Van Raa...
Aan De Keukentafel met Harriëtte Van Gorp
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.