Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Vrouw slaat over de kop op Provincialeweg bij Esbeek

Eerste prijzen VLOHradiobingo de deur uit

Heeft u afgelopen zondag ook met spanning naar de eerste VLOHradiobingo van dit jaar geluisterd, in afwachting of de getallen op uw kaart zouden vallen? Misschien pakte het voor uw zelfs goed uit en anders heeft u wellicht de komende 3 zondagen meer geluk, wat u vergroot door het aantal lotensetjes uit te breiden. Ze zijn nog te koop op de vaste verkooplocaties Jumbo, Coop, EMTÉ, Peter Swaanen en De Gouden Carolus. Wie weet kunt u dan op 2 december om 17:00 uur bij Albert Heijn een lekker bedrag aan boodschappen besparen door 3 minuten lang voor niets te winkelen. Het verdient zich dus allemaal terug! Luister zondag 13, 20 en 27 november tussen 18:00 tot 19:00 uur weer naar VLOHradio en mogelijk horen we ú dan in de studio. Ook is iedereen die leuk vrijwilligerswerk wil doen bij VLOHradio aan het juiste adres. Laat van je horen, want we hebben vast en zeker iets in jouw straatje. 

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Elly van Rijs...
Aan De Keukentafel met Maarten en Hermien van Lier...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.