Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Nieuwe editie ondernemerscafé "Made in Esbeek"

Esbeek opgeleukt met hangende plantenmandjes

Uit: Brabants Dagblad

ELSBEEK - De eerste actie van de Esbeekse werkgroep Dorpsverfraaiing van de Coöperatie Esbeek is op pinksterzondag gerealiseerd. Tien hanging baskets in de dorpskern moeten gaan zorgen voor een fleurig aanblik gedurende een groot gedeelte van het jaar.

Punten waar de werkgroep verder mee aan de slag gaat voor een sfeerverhogende en veilige kern zijn: meer groen en bomen, inrichting kruising Groenstraat/Esbeekseweg en ruimte voor voetgangers."Zoals altijd en overal speelt de financiering de grootste rol. Deze hanging baskets zijn gedeeltelijk gesponsord. Dat er iets moet gebeuren aan het aanzicht van de kern van Esbeek staat als een paal boven water," aldus Corné Smolders, namens de werkgroep.

Notulen jaarvergadering Coöperatie Esbeek 23-06-20...
Aan De Keukentafel met Chris van Laarhoven
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.