Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Esbeekse markt terug

Esbeekse markt terug

ESBEEK - Tot ongenoegen van de Esbekenaren stopte onlangs, wegens afhaken van kramen, na tien jaar de Esbeekse minimarkt op het dorpsplein. De markt kwam vorige week ineens 'terug' in de carnavalsoptocht maar lijkt nu dan toch aan een doorstart begonnen op donderdagmiddag, dankzij de visboer.

Visboer Harold Pistorius trok zich het lot van de Esbekenaren aan en ging aan de slag om een nieuwe consumptiemarkt op poten te zetten. En dat lijkt de Tilburger aardig gelukt te zijn. Afgelopen donderdagmiddag opende hij, onder grote belangstelling van de plaatselijk bevolking, samen met groente en fruit Robert Cruijssen 'De Nieuwe Esbeekse Markt'.

Nu nog met groente en vis, maar de zoektocht gaat verder (samen met coöperatie Esbeek) naar andere ondernemers voor de donderdagmiddag zodat de Esbekenaren niet nog een keer de markt zien verdwijnen.

Bron: Brabants Dagblad

Aan De Keukentafel met vier generaties Op ’t Hoog ...
Meld je aan voor Made in Esbeek
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.