Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeekse straatspeeldag eindigt in schuimparty

Esbeekse straatspeeldag eindigt in schuimparty

Esbeekse straatspeeldag eindigt in schuimparty

Op 8 juni jl heeft weer de Nationale Buitenspeeldag plaatsgevonden, voorheen bekend als Nationale Straatpeeldag.  Ook in Esbeek deden we hieraan mee. 

Buurtvereniging Leeuwerik II organiseerde op woensdag 8 juni deze Nationale Buitenspeeldag. Op die dag waren de wegen rondom de speeltuin in de Hofstad afgesloten voor al het doorgaand verkeer.  De dag was een groot succes, ook het heerlijke weer heeft hieraan bijgedragen.

In de ochtend hebben de Debberkes heerlijk kunnen spelen op straat. In de middag hebben veel kinderen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zonder verkeer lekker te kunnen spelen op de  wegen rondom de speeltuin. Er was ranja en lekkers te koop en voor de papa’s en mama’s koffie en thee. 

Als klap op de vuurpijl was er een handige papa die met het lumineuze idee kwam om een schuimkanon neer te zetten. Binnen no time was het veldje omgetoverd tot een waar schuimbad. De kinderen hadden dolle pret en zaten van top tot teen onder het schuim. Voor veel kindjes was dit de eerste schuimparty!!

Jan Wouters, wij willen jou namens alle kindjes en de hele buurtvereniging Leeuwerik II super bedanken voor dit leuke initiatief! 

Hieronder enkele foto’s van de straatspeeldag. 

b2ap3_thumbnail_speeldag2.jpgb2ap3_thumbnail_speeldag3.jpgb2ap3_thumbnail_speeldag4.jpgb2ap3_thumbnail_speeldag5.jpg

Namens Buurtvereniging Leeuwerik II.

Gemeenteraad debatteert over Samenwijs Esbeek
COLLEGE LEGT KOSTENPLAATJE SAMENWIJS ESBEEK VOOR A...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.