Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Uitval Bus 143 op 6 februari

Esbeekse Vrijwilliger in Ghana

Esbeekse Vrijwilliger in Ghana

Wim van Zantvoort is vrijdag 29 januari aangekomen in Ghana, waar hij weer een maand vrijwilligerswerk gaat doen. Van Tuldania heeft hij voetbalshirtjes meegekregen.

Bericht van Wim vanuit Ghana op 1 februari:

Nadat ik eerst de voetbalshirts had laten zien werd besloten dat om 10.30 uur op het voetbalveld het feest van de oranje shirts zou zijn. Geweldig om te zien hoe enthousiast iedereen bijna vocht voor een oranje shirt. Die kleur is in Ghana heel erg geliefd! Spontaan werd een groepsmoment gecreëerd, alleen om mij een goede foto te kunnen laten maken zodat ik hun dank zou kunnen overbrengen. Daarna voetballen met de nieuwe bal van Yves want daar waren vooral de echte voetballers heel erg blij mee!

Vanuit Ghana dus een heel dikke dank-je-wel aan Tuldania en zijn sponsors. Volgens mij zijn dat: Ton Abrahams, Houthandel van Dal, Ad Boom, Firma Broeckx, Schuttershof, Gerrit van Gerven, Ad van Dommelen en Yves van de Verfkampioen voor zijn ballen.

IMG 1747 IMG 1748 IMG 1749 IMG 1750 IMG 1751 IMG 1752 IMG 1753 IMG 1754

Meld je aan voor Made in Esbeek
Familiehuis Esbeek februari 2015
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.