Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • WhatsApp-groep "Veilig Esbeek"

Expo Van schets naar ets bij Andreas Schotel Museum in Esbeek

Expo Van schets naar ets bij Andreas Schotel Museum in Esbeek

ESBEEK - Het Andreas Schotel Museum in Esbeek opent zaterdag 14 november de tentoonstelling Van schets naar ets. De expositie toont aquarellen en tekeningen van Andreas Schotel (1896-1984), die door hem ook als ets zijn uitgewerkt.

Andreas Schotel nam al tekenend of aquarellerend verschillende onderwerpen waar en werkte die waarneming in detail uit. Dit tekenen in directe observatie buiten – soms nog te zien aan de gaatjes in het papier – heeft hij geleerd aan de Rotterdamse Academie voor Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen.

Omdat het 125 jaar geleden is dat Vincent van Gogh stierf, zijn er enkele etsen van geselecteerd die qua stijl op die van Van Gogh lijken. De expositie is tot en met zondag 13 maart te zien bij het Andreas Schotel Museum aan de Dorpsstraat 2 in Esbeek. Dat museum is dagelijks open tussen 11.00 en 16.00 uur.

VIER PROVIDERS OP HET GLASVEZELNETWERK IN ESBEEK
Aan De Keukentafel met Monique Donders
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.