Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Fier ! Smaak & Vermaak festival 6 april Tweede Paasdag

Fier ! Smaak & Vermaak festival 6 april Tweede Paasdag

Op tweede paasdag, maandag 6 april 2015, van 12.00 uur tot 21.00 uur, wordt op het terrein van Bioboerderij ’t Schop in Hilvarenbeek Fier! georganiseerd. Een nieuw totaalfestival, gericht op circa 1500 bezoekers, dat de regio Hilvarenbeek nog niet kent. Een pers festival met een eigen karakter en een beleving.

Denk dan aan: verrassingacts in een zeecontainer, huiskamerconcerten, bijzondere sprekers in de koeienstal, vijf stands met biologisch eten. Maar natuurlijk ook een hoofdpodium en een levendig kinderprogramma in de moestuin. Fier! werkt zo veel mogelijk samen met lokale partijen en bijzondere producten met een verhaal. Bijvoorbeeld de streekeigen biologische fruitsappen van De Drie Wilgen of de Oermannen van Varkensroosteraars.nl

De sfeer is bourgondisch, puur en laagdrempelig. Tijdens dit festival wordt goed eten en drinken gecombineerd met een mix van afwisselend entertainment. Fier! is gratis toegankelijk voor iedereen.

Uitleg festival
Dit eendaags festival wordt georganiseerd door Stichting Santatum. Op drie verschillende podia wordt door twaalf uiteenlopende bands een breed muziekprogramma aangeboden; van singer-songwriters tot een enthousiaste coverband. Afgewisseld met sprekers en verrassingacts.

Middels een levendig kinderprogramma ervaren de kinderen het boerenleven. Op bezoek bij de dieren en zelf aan de slag in de moestuin. Ze kunnen zich creatief uitleven op bloempotten, spelletjes doen en uiteraard paaseieren zoeken in de hooiberg.


Meer informatie over dit totaalfestival is te vinden op www.festivalfier.nl en via www.facebook.com/festivalfier

Concert RSO Midden-Brabant in Concertzaal Tilburg
Aan De Keukentafel met vier generaties Op ’t Hoog ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.