Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Foto's Park en Schotel Marjo Peijs

Park_en_Schotel_2015_072.jpegPark & Schotel verrast de bezoeker

Het nieuwe kleinschalige cultuur festival Park & Schotel heeft zich meteen op de kaart gezet. Eenvoudig, uniek, relaxed, passend in de prachtige kleurrijke omgeving waren de meest gehoorde kreten over deze dag in het Arnoldspark. Weinigen, ook uit Esbeek, kenden de naam van dit park met zijn rijke historie. Velen hebben daarom op 2de pinksterdag de stap gezet naar dit bijzondere park. Naast de bloeiende gele en paarse rododendrons en de indrukwekkende mammoetbomen werden de bezoekers verrast door de kunst uit eigen omgeving. Andreas Schotel moet na zijn onthulling zijn ogen uit gekeken hebben op zoveel plaatselijke cultuur. Alle activiteiten waren met gevoel voor de omgeving neer gezet. Het tweeledige doel van de organisatie om het park meer bekendheid te geven met Andreas Schotel als inspiratiebron werd dan ook ruimschoots bereikt. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met dank aan alle vrijwilligers en de medewerking van vele particulieren, verenigingen en bedrijven. Hieronder een foto impressie van de perse activiteiten.

HET ONTSTAAN VAN HET SAMENWIJS-KUNSTWERK
Presentatie herontwikkeling kerkgebouw Esbeek tot ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.