Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Gemeenteraad Hilvarenbeek: plan Samenwijscentrum Esbeek is gereed voor besluitvorming

Gemeenteraad Hilvarenbeek: plan Samenwijscentrum Esbeek is gereed voor besluitvorming

Na het debat op donderdag 16 maart besloten ALLE fracties van de gemeenteraad van Hilvarenbeek (Gemeenschapslijst, Hoi Werkt, VVD en CDA), dat het plan voor het Samenwijscentrum Esbeek gereed is voor besluitvorming.

Er was veel Esbeeks publiek afgekomen op het debat van de Hilvarenbeekse gemeenteraad van donderdag 16 maart. Tijdens het debat legden de raadsfracties hun standenpunten over en weer aan elkaar voor. Er werden – soms kritische - vragen voorgelegd aan de portefeuillehouder, wethouder Jan van de Wiel. Die gaf een toelichting op de vragen en zal enkele punten de komende weken nog ophelderen.

Dit betekent dat de gemeenteraad op donderdag 30 maart definitief zal stemmen over het plan.

Voor de raadsleden was de avond begonnen met een bezoek aan de kerk. Architect Luijten lichtte daar de geplande verbouwing ter plaatse toe.

Concert KlarinetNsemble 26 maart 11.00 CC Elckerly...
Aan De Keukentafel met Ad Van Hooijdonk
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.