Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeek eert Andreas Schotel met Park&Schotel

Genieten in Esbeek van de laatste zomerdag

ESBEEK - Veel mensen besloten de laatste zomerdag van het jaar goed te benutten. Bij herberg 'In Den Bockenreyder' begon het zondag al rond 07.00 uur.

Tientallen ruiters en aangespannen rijtuigen kwamen kijken naar de zonsopkomst. Zij werden gevolgd door honderden mensen die later op de dag kwamen ontbijten in de buitenlucht.

's Middags overheerste het geronk van motoren. Grote groepen motorrijders uit de Randstad kwamen op hun Harley Davidson aangereden om te pauzeren op het terras. 'Alsof de zon nooit meer gaat schijnen', verzucht een medewerkster. Al de hele dag is ze bezig met het uitserveren van uitsmijters.

Telefoneren via glasvezel
Aan De Keukentafel met José van Dooren en Astrid L...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.