Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Gerrit en Ellen van Gerven nieuwe uitbaters van Schuttershof

Aan leden Coöperatie Esbeek/Inwoners van Esbeek.

Gerrit en Ellen van Gerven nieuwe uitbaters van Schuttershof. Vanaf 1 januari 2013 nemen Gerrit en Ellen van Gerven de exploitatie van Schuttershof over van Harm Soetens. Zij zijn voornemens ons coöperatieve café met zijn unieke formule in dezelfde sfeer voort te zetten, zoals Harm met zijn medewerkers dit heeft gedaan. U zult zich afvragen: “Wat gaan Gerrit en Ellen nu toch doen?”.

Sinds 18 jaar hebben zij hun installatiebedrijf.

Al geruime tijd leeft bij Gerrit het idee om hiernaast een nieuwe uitdaging aan te gaan. Beiden zijn enthousiast over het dorpscafé en de coöperatieve gedachte hierachter. Nu zich de mogelijkheid voordeed om de exploitatie van Schuttershof over te nemen ging het gezin hierover nadenken. Daaruit kwam al snel de conclusie dat ze Schuttershof, samen met de inzet van haar medewerkers, willen gaan aansturen. Ze verwachten de werkzaamheden in hun installatiebedrijf goed te kunnen combineren met de activiteiten van Schuttershof. Wij wensen Gerrit en Ellen veel succes. Bestuur Coöperatie Esbeek.

Feestavond overdracht exploitatie Schuttershof
Bericht van uw Dorpsondersteuner Miriam Hooijer
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 13 August 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.