Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Grote brand op industrieterrein aan Notelstraat in Esbeek geblust

b2ap3_thumbnail_brandesbeek1.jpg* UPDATE 15.21 uur * ESBEEK - Op het industrieterrein aan de Notelstraat in Esbeek brak dinsdag een grote brand uit. Het sein brand meester werd om 15.20 uur gegeven. Het dak van een van de bedrijven op het industrieterrein vatte vlam en de rookwolken waren in de wijde omgeving te zien.

De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant schaalde zelfs op naar Grip 1 omdat de brand in het begin vrij ernstig leek, maar de brandweer had het vuur snel onder controle. Een groot aantal hulpdiensten werd opgeroepen. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. Volgens een omstander was er geen asbestgevaar. Onder meer de korpsen uit Tilburg, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel en Oosterhout kwamen ter plaatse. De omliggende panden in de regio werden geëvacueerd.

b2ap3_thumbnail_brandesbeek2.jpg

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Corry Wezenbe...
Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Hedwig van Do...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.