Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Gymzaal Esbeek kan er weer tegenaan.

b2ap3_thumbnail_gymzaal.jpg

De veertig jaar oude gymzaal in Esbeek is grondig onderhanden genomen. De entree, kleedruimten en gymzaal hebben een fikse opknapbeurt gekregen met nieuw tegelwerk, vervangen plafonds en sanitair met een vernieuwd douche- en ventilatiesysteem. In de gymzaal is gehele vloer vervangen. De buitenkant is heeft een likje verf gekregen.

De gemeente Hilvarenbeek is eigenaar en ook verantwoordelijk voor onderhoud. De basisschool in Esbeek is de belangrijkste gebruiker van de gymzaal. Daarnaast zijn er een aantal vaste huurders waaronder sport- en ouderverenigingen. Verder stelt de gemeente de gymzaal beschikbaar voor incidentele verhuur.

Aan De Keukentafel met Chris van Laarhoven
Aan De Keukentafel met Yvonne Mutsaers
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.