Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • De Brabantse Stijlprijs: Het gezicht van uw omgeving

Haaikneuters op de been voor Kletsaovend Esbeek

b2ap3_thumbnail_kletsers.jpg

ESBEEK - Ruim 350 Esbekenaren waren zaterdagavond getuige van de 38ste Kletsaovend van CV De Haaikneuters. In een uitverkochte gymzaal werd het publiek kostelijk vermaakt met grappen, grollen en woordspelingen door vijf kletsers waaronder maar liefst drie nieuwelingen. 

Nillis de Mountainbiker: ,,Ik was op bezoek bij pa en ma Zorrequieta in Argentinie. Hoe komen jullie erbij om jullie dochter te vernoemen naar een ziekenhuis in Veldhoven?" Sjefke de Petterchauffeur nam op ludieke wijze de communicatie van de raad van elf op de hak. Deze werkt nog met stencils en toeters van luidsprekers die in Turkije op de moskee staan.

Nog meer groen in Dorpsstraat en Oude Trambaan
Plan Dorpsverfraaiing
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.