• Samenwijs in de kerk

  Samenwijs in de kerk

  "De verbouwing is in volle gang"

  Meer

 • Made in Esbeek

  Made in Esbeek

  "De kracht van ondernemend Esbeek"

  Meer

 • Andreas Schotel Wandelroute

  Andreas Schotel Wandelroute

  "Beleef de harmonie tussen kunst en natuur"

  Meer

 • Start
 • Stemt u ook op de Esbeekse initiatieven?

Herinrichting Dorpsstraat en dorpsplein

​Door: Gemeente Hilvarenbeek (14-09-2018)

Esbeek krijgt een vernieuwde Dorpsstraat en ook het dorpsplein wordt opnieuw ingericht voor de komst van de prachtige nieuwe samenwijs-accommodatie. Vanwege de werkzaamheden is de dorpsstraat vanaf 17 september tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Meer over de werkzaamheden, de planning en omleidingsroutes lees je op onze site:https://bit.ly/2NcEbij

De werkzaamheden in de Dorpstraat bestaan uit het herstraten van de rijbaan en het voetpad, vanaf Dorpstraat 6 tot en met het plateau bij de Oude Trambaan. Het parkeren wordt aangepast en er aan de kant van de kerk komt een haag tussen het voetpad en de rijbaan. Deze werkzaamheden worden tussen maandag 17 september en half oktober in drie fases uitgevoerd.

Dorpsplein

Het dorpsplein wordt opnieuw ingericht voor de komst van Samenwijscentrum. Het resterende deel wordt ingericht als parkeerterrein. Deze werkzaamheden starten begin oktober en zijn voor eind december klaar. De direct aanwonenden worden vooraf door de aannemer geïnformeerd.

Omleiding en bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden aan de Dorpstraat is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Vanaf de Esbeekseweg en de Lage Mierdseweg wordt een omleidingsroute ingesteld naar de kern Esbeek. Voetgangers en fietsers (wel afstappen) kunnen het werkvak aan de zuidkant passeren.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met Frans de Brouwer van de gemeente Hilvarenbeek via (013) 505 83 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Creatieve avond van EVA
"Participatie-meter" geplaatst
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 17 August 2019
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.