Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeek eert Andreas Schotel met Park&Schotel

In De Kèkert speelt " GIF"

In De Kèkert speelt " GIF"

Toneelgroep In De Kèkert uit Esbeek speelt al meer dan 25 jaar elk jaar een klucht in januari, ook komend jaar staat dit weer op 't programma.

Echter, de toneelgroep begeeft zich nu ook op een ander terrein:

We gaan ook een serieus stuk spelen. Daarom willen we u goed informeren, zodat u niet met de verkeerde verwachting naar " GIF"  komt kijken. 

Toegang  € 7,-

Aanvang 20.30 uur

Locatie: Café Schuttershof te Esbeek

reserveren kaarten 013-5169242

Korte inhoud:
Een man. En een vrouw. Ex-man en ex-vrouw. Verbonden in een onmenselijk verdriet. Alleen in een veel te groot afscheid. "Gif" van Lot Vekemans (winnares van de Toneelschrijfprijs 2010) legt op een rauwe manier het verwerkingsproces van een vader en een moeder bloot. Het verlies van hun kind dreef hen uit elkaar. Terwijl zij bleef stilstaan, ging hij verder.


De voorstelling reconstrueert wat er gebeurde, wat er  volgde en wat er nu aan de hand is.
Een intens verhaal over gewone mensen die hun weg zoeken na een verschrikkelijke gebeurtenis, dat snijdt als een mes. Het toneelstuk wordt door twee door de wol geverfde spelers ten uitvoer gebracht: Ans Verhoeven-Schepens en Adrie van de Wouw. Zij zijn aan hun avontuur begonnen, begeven zich op nog onbekend toneelgebied en zijn gemotiveerd om dit intermenselijk leed op een waardige en indringende manier voor het voetlicht te brengen. Zij worden in de voorbereiding bijgestaan door het regieteam Astrid van Egmond, Mariet en Jan Pulles.Speeldata: 12, 13, 18 en 19 december 2015

 

Aan De Keukentafel met Chris Way
Aan De Keukentafel met Adrie van de Wouw en Ans Ve...
 

Reacties 1

Jan Pulles donderdag 17 December 2015 21:47

[*] Ans en Adrie hebben al twee prachtige uitvoeringen verzorgd. Als je dit indrukwekkende toneelstuk wilt zien, kun je vrijdag of zaterdag nog komen kijken. Het begint om 20.30 uur. Tot dan.

[*] Ans en Adrie hebben al twee prachtige uitvoeringen verzorgd. Als je dit indrukwekkende toneelstuk wilt zien, kun je vrijdag of zaterdag nog komen kijken. Het begint om 20.30 uur. Tot dan.
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.