Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • DE ANDERSONS MET TEUN VAN EGMOND IN DE FLIEREFLUITER 31 maart

Informatieavond bestemmingsplan Leeuwerik III 26 juni

Beste Esbeekenaar,

Het zal u niet ontgaan zijn dat door de gemeente Hilvarenbeek in overleg met Bouwvereniging Esbeek en Coöperatie Esbeek een nieuw bestemmingsplan wordt gemaakt. Naast de al deelnemende starters kunnen ook andere starters en niet-starters nog in aanmerking komen om te bouwen in dit plan.

Dit nieuwe plan, Leeuwerik III, wordt ontwikkeld op de locatie nabij Leeuwerik II in de richting van de Spaaneindsestraat. Om u te informeren over de plannen en te laten zien wat de mogelijkheden zijn om in het nieuwe plan te bouwen nodigen wij u uit voor een informatieavond.

Deze avond wordt gehouden op dinsdagavond 26 juni a.s. om 20:00 uur bij Café Schuttershof. Op deze avond presenteren we u het stedenbouwkundig model. Ook worden het beeldkwaliteitsplan en enkele verkavelingsvarianten getoond. Er zal van alle betrokken partijen iemand aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Bouwvereniging Esbeek, waarin de bouwers verenigd zijn, zal toelichten wie zij zijn en hoe zij tot de huidige plannen gekomen zijn. De vereniging zal volgend jaar rond de zomer beginnen met het bouwen van minstens elf nieuwe woningen. Eventuele nieuwe deelnemers kunnen zich bij de bouwvereniging aansluiten.

Kortom, een avond voor potentiële deelnemers, maar zeker ook voor iedereen die meer wil weten over ons plan.

Wij hopen u allen de 26e te mogen verwelkomen.

Tot dan!, Namens,

Bouwvereniging Esbeek.

Coöperatie Esbeek.

Gemeente Hilvarenbeek.

Jaarverslag 2012
Oprichting Lokale Energiecoöperatie 13 maart
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 21 May 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.