Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • WhatsApp-groep "Veilig Esbeek"

Inschrijving Lichtjestocht 2016 Start op 29 Januari

Inschrijving Lichtjestocht 2016 Start op 29 Januari
Voordat je inschrijft:

Sommige delen van het parcours zijn aarde donker!!!!! Hier wat tips met betrekking tot verlichting:- Kies voor-verlichting die voldoet voor gezien worden en zelf zien. Wij hebben in 2015 een samenwerkingsverband gesloten met led247.nl Deze winkel biedt hoogwaardige verlichting voor een zeer scherpe prij.- voor de achterlamp volstaat normale LED verlichting (rood). Laat deze niet knipperen, dat is super irritant voor de persoon die achter je rijdt.

- zorg voor voldoende batterijen om minstens 2 uur te verlichten.

- Wil je echt opvallen? Verlicht dan je hele bike en jezelf. Je kunt bijvoorbeeld lichtslangen in je spaken vlechten en op je kleding plakken.

- De prijs bedraagt 10EU voor volwassenen en 3 EU voor kinderen jonger dan 15 jaar.   Let op! Dit jaar werken we NIET met barcodes. In plaats van de barcode ontvang je per post ongeveer 2 weken voor de tocht een stuurbordje. Dit stuurbordje is je toegangsbewijs....

Aan de Keukentafel: Kletsaovond 2016 van de Haaikn...
Aan De Keukentafel met Jos Römgens
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.