Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • WhatsApp-groep "Veilig Esbeek"

Inzamelactie vlooienmarkt Harmonie Concordia

Inzamelactie vlooienmarkt Harmonie Concordia

Zoals bekend kan de organisatie van de Vlooienmarkt van de Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 het hele jaar door gebeld worden om uw goede maar overbodige huisraad en huishoudelijke artikelen bij u op te halen.

Want op de Vlooienmarkt van de KHC krijgen al deze spullen tegen een kleine vergoeding een tweede kans. Naast deze doorlopende ophaaldienst kent de organisatie van de Vlooienmarkt ook haar jaarlijkse INZAMELACTIE.


Dit jaar kunt u op ZATERDAG 4 APRIL VAN 10.00 - 13.00 uur op een groot aantal verzamelpunten uw overcomplete spulletjes weer inleveren voor de VLOOIENMARKT. Maar let op! Wat we niet in ontvangst nemen zijn grote bankstellen, bedden, totaal versleten en kapotte spullen, koelkasten, pc’s en monitoren. Hiermee kunt u terecht in de Mllieustraat in Hilvarenbeek.


Het verzamelpunt voor ESBEEK is Groenstraat 3.


In HILVARENBEEK vindt u de verzamelpunten in de Gildelaan nabij tandartspraktijk Meutermans, op het veld bij Vinkenslag en Gildelaan, op de hoek Schoolstraat en Petershemstraat, in de Elsakkersstraat nabij Bs Starrebos, in de Johanna van Brabantlaan bij het beeldje, op het veld bij Val. Tereskovastraat en Glennstraat en op de hoek van de Nicolaa Busiusstraat en de Lange Cruijsstraat.


De VLOOIENMARKT wordt gehouden op 18 en 19 april op het parkeerterrein van Sportpark De Roodloop aan de Tilburgseweg.

Fier ! Smaak & Vermaak festival 6 april Tweede Paa...
Aan De Keukentafel met vier generaties Op ’t Hoog ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.