Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Park en Schotel Zaterdag 26 sept terugblik op TV

Jan Meurs: Samen 5 miljard euro besparen op boodschappen

Jan Meurs: Samen 5 miljard euro besparen op boodschappen

Jan Meurs: Samen 5 miljard euro besparen op boodschappen"

TILBURG - Ondernemer Jan Meurs uit Esbeek wil ervoor zorgen dat alle Nederlanders samen komend jaar 5 miljard euro besparen op hun dagelijkse boodschappen. Die missie heeft hij zojuist bekend gemaakt.

Bekijk ook...

Tilburgse ondernemer Jan Meurs gaat de wereld veroveren

Zijn streven staat op de website Fairsharing.nl van de Fair Sharing Foundation. Daarop staat ook deze kreet: 'Het leven is duur. Te duur. Dat gaan wij samen veranderen. Met de Fair Sharing Foundation'. Jan Meurs is een succesrijk ondernemer; hij begon met de supermarktformule Lekker & Laag en na de verkoop daarvan met horecazaak Etenstijd, beide in Tilburg. Ook die is inmiddels in andere handen overgegaan.Meurs wilde eigenlijk gefaseerd zijn nieuwste initiatief bekendmaken, maar na twee weken bleek de hype daarvoor te groot. Daarom is in allerijl de website van de stichting afgemaakt en aan het einde van deze middag gelanceerd. Daaruit blijkt dat hij nog op zoek is naar prijsvergelijkers. De Fair Sharing Foundation is gevestigd in de Tilburgse Spoorzone.

Brabants Dagblad bracht het nieuws over de prijsvergelijkingswebsite van Meurs vorige week al.

Concert RSO Midden-Brabant in Concertzaal Tilburg
Fier ! Smaak & Vermaak festival 6 april Tweede Paa...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.