Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Concert KlarinetNsemble en Ad van Sleuwen op 24 september

KlarinetNsemble Elckerlyc Zaterdagavond 19 november 20.00

Beste muziekliefhebber,

Het is zo ver. Komend weekend neemt het KlarinetNsemble de jubileum cd op, waar André Kerver zijn solistische medewerking aan verleent. Het ensemble heeft er zin in,  is goed voorbereid en in topvorm. De cd wordt er een van Pure Passie en muzikale Poëzie.

Met gepaste trots presenteert het ensemble deze cd in Elckerlyc op Zaterdagavond 19 november 20.00u. Het wordt HET CONCERT van dit jaar, waarop de stukken die zijn opgenomen centraal staan. De eerste cd zal worden uitgereikt aan burgemeester Palmen. Michiel van der Sanden is die avond uw gastheer. Zeker is dat u lang met genoegen aan dit concert zult terugdenken.

Kaarten, met plaats reservering, zijn verkrijgbaar via Elckerlyc.nu en aan de balie.

Volwassenen €10, kinderen t/m 16 jaar €5.

Het KlarinetNsemble verwelkomt u graag. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar het concert te komen luisteren, maar wel graag een cd willen reserveren, dan kan dat ook nog. Laat me dat dan z.s.m. weten!

b2ap3_thumbnail_concert.jpg

Aan De Keukentafel met Maarten en Hermien van Lier...
Concert KHC op 5 november in CC Elckerlyc.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.