Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Heeft u een laag inkomen?

Klein Akkoord 24 jan repetitie in Schuttershof zoekt leden. Allen welkom.

Klein Akkoord 24 jan repetitie in Schuttershof zoekt leden. Allen welkom.

Repetitie koor Klein Akkoord in Esbeek

Gemengd koor Klein Akkoord uit Lage Mierde is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Daarom organiseren we op dinsdag 24 januari a.s. onze repetitie in de zaal van Schuttershof in Esbeek, aanvang 20.00 uur. Alle geïnteresseerden (vrouwen maar zeker ook mannen) uit Esbeek en omgeving zijn van harte welkom om de sfeer te komen proeven, kennis met ons te maken en mee te zingen.

Klein Akkoord is een gezellige gemengde zangvereniging van ongeveer 35 zangers en zangeressen. Opgericht in 1974 en ontstaan uit een jongerenkoor zijn we nu een veelzijdig koor met een divers repertoire. We repeteren iedere maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, in "de Ster" aan de Broekkant te Lage Mierde. 

Onze huidige dirigent is Anja van Lierop. De muzikale ondersteuning is in handen van Susan Geevers op piano. Bij speciale activiteiten breiden we de begeleiding uit met een gelegenheidscombo, bijvoorbeeld bestaande uit gitaar, drums en saxofoon. 
Onze uitvoeringen bestaan uit incidentele optredens in ziekenhuis en verzorgingstehuizen, het opluisteren van het vormsel in Reusel en andere concerten in samenwerking met andere koren.

Aanvullende informatie is te vinden op onze website www.koorkleinakkoord.nl

Vind je zingen leuk? Leer je graag nieuwe mensen kennen? Twijfel dan niet en kom op 24 januari a.s. om 20.00 uur naar Schuttershof. Je bent van harte welkom. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Aan De Keukentafel met Bas en Maaike van Zantvoort
Beursvloer Hilvarenbeek is On Tour!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.