Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Kunstobject als geschenk aan Esbeekse gemeenschap

Kunstobject als geschenk aan Esbeekse gemeenschap

ESBEEK - Ter ere van het 80-jarig bestaan van Houthandel van Dal in Esbeek is vrijdag het vier meter hoge kunstobject ‘De stellingzaag’ onthuld door burgemeester Ryan Palmen en mevrouw Van Dal. Het kunstwerk is geplaatst naast de rotonde op de N269, vlakbij Houthandel Van Dal.

Thijs van Dal: ,,Dit is een gebaar van ons richting de Esbeekse gemeenschap. Het beeld past bij de aard ons bedrijf, in de Andreas Schotel wandelkunstroute en op de locatie aan de rand van Landgoed De Utrecht.”

Het kunstobject is gemaakt van staal in verschillende 3D lagen. Het object is afgeleid van een ets van de Rotterdamse kunstenaar Andreas Schotel, die zestig jaar lang zijn zomers in Esbeek doorbracht.

Hilvarenbeekse musea eren kunstenaar Andreas Schot...
Aan De Keukentafel met Maud Augsburg
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.