Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start

Laatste verkoopmoment VLOH bingoloten

De maand oktober is bijna voorbij. Hoogste tijd dus om nog snel aan wat VLOHbingosetjes te komen. U heeft nog één weekend de mogelijkheid om op onze VLOHmedewerkers en sympathisanten af te stappen als zij op de verkooplocaties aanwezig zijn. En wel op zaterdag 29 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur en op zondag 30 oktober tussen 12:00 en 16:00 uur bij supermarkten Albert Heijn en/of Jumbo, en bij Zorgcentrum De Clossenborch. Buiten deze verkoopmomenten zijn VLOHbingoloten te koop bij Jumbo, Coop, EMTÉ, Peter Swaanen en De Gouden Carolus. 

Weet dat u het doet voor schitterende prijzen, met als klapper 3 minuten winkelen bij Albert Heijn, waarbij u voor één keer de kassa voorbij mag lopen zonder te betalen. Houdt u alvast vrijdag 2 december vanaf 17:00 uur enkele minuten vrij in uw agenda om door de winkel te spurten, want misschien bent u wel de gelukkige. Maar voor het zover is, kunt u eerst genieten van 4 heerlijke VLOHradiobingo zondagen, op 6, 13, 20 en 27 november, van 18:00 tot 19:00 uur. Wil jij ons gezellige VLOHteam op wat voor manier dan ook komen versterken? Wij wachten op je!

Aan De Keukentafel met Maarten en Hermien van Lier...
Concert KHC op 5 november in CC Elckerlyc.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.