Certificaten

Bij de oprichting in 2007 heeft Coöperatie Esbeek certificaten uitgegeven om de aankoop van Café Schuttershof te financieren. Vanaf 2018 worden opnieuw certificaten uitgegeven voor de financiering van de renovatie/isolatie van de daken en andere delen van Schuttershof.

Spelregels certificaten Coöperatie Esbeek

 • ​Zowel particulieren als bedrijven kunnen certificaten aanschaffen, als zij lid zijn van de coöperatie.
 • Er zijn certificaten te koop met de volgende waarden: 200, 500, 1000, 2000 en 5000 euro.
 • Voor de certificaten van 1000, 2000 en 5000 euro wordt een rente uitgekeerd van 3% per jaar.
 • Via het intekenformulier kunt u intekenen voor een certificaat of een donatie doen.
 • Twee bestuursleden zijn belast met het beheer van de certificaten en zorgen voor absolute geheimhouding betreffende de door de donateurs en certificaathouders ingelegde gelden.
 • Het bestuur van de coöperatie heeft een Financiële Commissie om toe te zien op een correct beheer van de gelden.
 • Vriendengroepen kunnen ook certificaten kopen. Daarbij worden de certificaten geregistreerd op naam van een van de leden van de groep.
 • De rente van het certificaat wordt jaarlijks rond 1 mei bijgeschreven op uw rekening.
 • De certificaten hebben het karakter van risicodragend kapitaal van de Coöperatie.
 • De ingangsdatum van het certificaat is de datum waarop het geld wordt overgemaakt naar de coöperatie.
 • Het bezit van meerdere certificaten vergroten niet het stemrecht; ieder lid heeft één stem.

Interessant, toch?

Direct certificaten kopen kan door het onderstaande formulier in te vullen en het bedrag van je aanschaf over te maken naar bankrekening NL86 RABO 0127 1676 41 ten name van Coöperatie Esbeek, onder vermelding van 'certificaten'. Je ontvangt dan de certificaten binnen twee weken thuis.

Eerst nog meer informatie nodig? Stuur een bericht naar onze penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel hem op (013 5044323).


Certificaten Formulier


Naam:*
Adres:
E-mail:
Telefoonnummer
Geboortedatum
Ja, ik word lid van Coöperatie Esbeek en koop het volgende certificaat / de volgende certificaten, of ik doe een eenmalige donatie: (vul bij de certificaten het aantal in en bij de eenmalige donatie het bedrag):
Total: 0/10000000

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.