• Andreas Schotel Wandelroute

  Andreas Schotel Wandelroute

  "Beleef de harmonie tussen kunst en natuur"

  Meer

 • Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  Dorpsvernieuwingsprijs 2019 voor Esbeek

  "Het meest vernieuwende dorp van Nederland!"

  Meer

 • Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  Ondernemersplatform 'Made in Esbeek'

  "De kracht van ondernemend Esbeek"

  Meer

 • Start

Maandelijks vrije inloop bij WMO-consulent Nina de Kok

Bericht van onze dorpsondersteuner Mariet Pulles

Heeft u een vraag op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en/of Jeugdwet (voor jeugdhulp van 0 tot 18 jaar)? WMO-consulent Nina de Kok zit vanaf 1 april 2019 iedere eerste maandag van de maand voor u klaar om vrijblijvend uw hulpvraag te beantwoorden tijdens de vrije inloop.

Vorig jaar heeft Nina de Kok, WMO-consulent Gemeente Hilvarenbeek, een bezoek gebracht aan Esbeek. Naar aanleiding van de grote opkomst en de vele vragen toen, hebben we gevraagd of ze een inloopspreekuur kon komen houden. Dit wilde ze graag doen.

Bij de WMO-consulent kunt u laagdrempelig terecht met vragen op het gebied van wonen, huishouden, sociaal netwerk, hulpmiddelen, begeleiding, daginvulling of vervoer. Al uw vragen worden persoonlijk behandeld en geen enkele vraag is vreemd. Heeft u een vraag over ondersteuning binnen de gezinssituatie, begeleiding en de ontwikkeling van jongeren, ook daarin denkt Nina graag met u mee.Jongeren zelf zijn ook van harte welkom.

De vrije inloop vindt sinds 1 april 2019 iedere eerste maandag van de maand plaats van 13:30 uur tot 14:30 uur in Café Schuttershof (Dorpsstraat 2 in Esbeek). U bent van harte welkom om binnen te lopen met uw hulpvraag. 

Heeft u een laag inkomen?
“Twee uur is veel te kort om alles te vertellen”
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 07 August 2020
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.