Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Uitslag Buurtenbattle

Machinale Timmerwerken Van Lieshout en Co bij RTL 4 !!!

Onlangs is er vanuit Aannemersbedrijf Biggelbouw en Vorst Media (Peter van de Vorst) de vraag gekomen of Machinale Timmerwerken Van Lieshout & Co mee wilde werken aan het programma “Ik zorg voor jou”.

 

b2ap3_thumbnail_lieshout3.jpgIn dit programma wordt er extra hulp geboden aan mantelzorgers; er wordt een helpende hand geboden om het leven wat makkelijker te maken.

Machinale Timmerwerken Van Lieshout & Co ondersteunde een familie in Oisterwijk door het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van een hardhouten trap.

Inmiddels zijn er diverse opnames voltooid en zal de aflevering te zien zijn in januari op RTL 4 “Ik zorg voor jou”. De precieze datum en tijd in januari volgt nog.

 

Aan De Keukentafel met Adrie van de Wouw en Ans Ve...
Aan De Keukentafel met Gijs Geerts
 

Reacties 1

Super User zaterdag 28 November 2015 23:30

Goed bezig

Goed bezig
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.