Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • LEERLING CSA avontuur van leerlingkok Louis Craninckx

Mariet Pulles is Esbeek's nieuwe Dorpsondersteuner

Mariet Pulles is Esbeek's nieuwe Dorpsondersteuner

coop logo

Mariet Pulles - Dorpsondersteuner Esbeek

Telefoon 06-22394966

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het is al weer enkele maanden geleden dat onze allereerste Esbeekse dorpsondersteuner Miriam Hooijer aangaf de functie neer te gaan leggen. Gedurende de vier jaar dat Miriam de functie heeft vervuld is de dorpsondersteuner zeer waardevol gebleken. Coöperatie Esbeek is dan ook direct begonnen met zoeken naar een geschikte vervanger. En die hebben we gevonden!

 

Veel Esbekenaren kennen Mariet al langer want ze is al actief betrokken bij het dorp. Zo heeft ze zich lange tijd ingezet voor het jeugdvakantiewerk, het Tuldaniakamp, de buurtvereniging en voor de Esbeekse Stichting De Aalst. En natuurlijk is ze een van de drijvende krachten van het eerste uur achter toneelvereniging In de Kèkert.

 

Al in 1980 kwam ze, geboren in Biest-Houtakker, in Esbeek terecht. Samen met haar man Jan trok ze enkele jaren later in hun eigen woning aan de Heuvelaar. En daar is ze nog steeds te vinden.

 

Na de middelbare school heeft Mariet verschillende opleidingen in de zorg gedaan en inmiddels is ze al lang werkzaam als kraamverzorgende. En daarnaast gaat ze nu de functie van dorpsondersteuner vervullen.

Ze heeft er zin in!

 

In haar nieuwe functie wil Mariet graag een verbindende schakel vormen tussen inwoners van Esbeek die daar behoefte aan hebben. Ze hoopt mensen met vragen over de zorg of welzijn te kunnen helpen hun weg te vinden in de wereld van de zorg. Daarbij zal ze zeker gebruik gaan maken van de grote gemeenschapszin die we in Esbeek nog kennen en misschien wel een beroep doen op u. Daarnaast zal Mariet een rol gaan spelen in de werkgroep Zorg, Wonen en Welzijn van Coöperatie Esbeek.

Heeft u vragen voor onze nieuwe dorps-ondersteuner? Bent u op zoek naar zorg of ondersteuning en kunt u daarbij hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op.

Mariet Pulles - Dorpsondersteuner Esbeek

Telefoon 06-22394966

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tinus is prins van de Haaikneuters
Aan De Keukentafel met Bas en Maaike van Zantvoort
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.