Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Bomen planten voor dierbaren op landgoed De Utrecht

MierdsSter Theater presenteert " Beton" vanaf 21 november

Dit najaar presenteert het MierdsSter Theater in een kleinere setting een ontroerend familiedrama. Iets wat we nog niet eerder op de planken hebben gezet. Onder regie van Jan Berger zijn 4 van onze spelers de wereld van het drama ingedoken. Dit resulteert in:

Beton

“Ontroerend levensverhaal over een ingekapselde relatie tussen vader en zoon”

Een zoon komt op visite bij zijn bejaarde ouders in hun luxe aanleunbungalow. 
De zoon is niet geworden wat zijn ouders hadden gehoopt. Vroeger schopte hij tegen alles waar zijn vader voor stond, tegen de wereld van het grote geld en alles wat 'burgerlijk' was. En al is hij inmiddels zelf misschien een beetje burgerlijk geworden, nog steeds heeft hij een erg moeizame verhouding met zijn vader. Dit bezoekje aan zijn ouders is dan ook een zeldzame gebeurtenis. 


Op deze dag is ook zijn zus op visite. Op haar lijkt niets aan te merken - al was het maar dat ze zich als een goede dochter zonder klagen over haar ouders ontfermt. Kortom, het belooft als vanouds een stroef en stug samenzijn te worden.
Maar dan komt pijnlijk aan het licht dat de bejaarde ouders inmiddels veel hulpbehoevender zijn dan iedereen had gedacht. 

Voorstellingen:

21 en 28 november De Ster in Lage Mierde

22 november De Kei in Reusel

27 november De Schakel in Hooge Mierde

Aanvang 20.00 uur ~ zaal open 19.00 uur

Kaartverkoop vanaf 24 oktober 

Kaarten € 7,50 pp te bestellen via 06-22019016 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mierds.stertheater www.lagemierde.info 

Aan De Keukentafel met Gijs Geerts
AANDACHT RABOBANK VOOR ESBEEKSE PLANNEN
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.