Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • De Brabantse Stijlprijs: Het gezicht van uw omgeving

Muziekhteaterduo Canti Vaganti woont in de oude school in Esbeek

Het muziekhteaterduo Canti Vaganti, opgericht in Madrid (Spanje) maar sinds kort woonachtig in Esbeek, heeft een origineel en vrolijkmakend project bedacht voor deze bijzondere tijden: de Video-Serenata. Een VIDEO-SERENATA is een persoonlijke, muzikale, theatrale video van ongeveer tien minuten, om cadeau te doen aan een bijzonder iemand, met verschillende liedjes die jij mag kiezen.

Dus heb je iets te vieren, wil je iemand steunen, bedanken of feliciteren, de VIDEO-SERENATA van Canti Vaganti maakt van elke gelegenheid iets onvergetelijks: een verjaardag, bruiloft, nieuwe baan, liefdesverklaring etc.

Meer info: stuur een WhatsApp naar Kateleine: 0034651304519 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Beste nieuwe inwoners van Esbeek ..... !
Beste Haaikneuters en Haaikneuterrinnen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.