Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Nationale Open Golfdag 2015

Op zondag 19 april a.s. vindt de Nationale Open Golfdag weer plaats. Ook Golfbaan Midden-Brabant, te Esbeek doet hier aan mee. Tijdens deze open dag kan iedereen op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport! Op onze golfbaan worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kom gezellig langs om mee te doen aan tal van activiteiten en/of een drankje te nuttigen op ons terras, of om u op te geven voor een kennismakings-golfclinic.

Golft u al?
Kom dan ook gezellig langs en maak gebruik van onze speciale open dag (lidmaatschaps)aanbieding!

Voor iedereen

De Nationale Open Golfdagen zijn voor iedereen geschikt. Heb je al eens eerder gegolfd, maar hier nooit vervolg aan gegeven? Of heb je juist nog nooit gegolfd en ben je heel nieuwsgierig naar deze sport? Dan zijn de Open Golfdagen een perfect moment!

Kijk voor meer informatie op onze website: www.golfclubmiddenbrabant.nl/nl/open-dag-zondag-19-april of social media: www.facebook.com/GolfclubMiddenBrabant

Aan De Keukentafel met Heidy Gerrits-van der Brugg...
Bijeenkomst LANGER ZELFSTANDIG WONEN
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.