Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeek eert Andreas Schotel met Park&Schotel

Nieuwe kantinebeheerder de Hondsbosch: Peter Stakenburg.

Peter Stakenburg neemt het stokje over van Dave. Peter woont in Hilvarenbeek en is gepensioneerd. Hij heeft ervaring in de horeca en kent veel mensen in Esbeek. Peter wil ons een tijdje vooruit helpen, maar heeft wel aangegeven graag weer een stapje opzij te zetten zodra zich iemand anders meldt voor de functie.

Peter kan het niet alleen. We zijn daarom met spoed op zoek naar kantinepersoneel voor zaterdagen en zondagen. Ook blijven we op zoek naar een kantinebeheerder en/ of iemand die dit samen met Peter samen wil doen.

Heb je interesse om kantinebeheerder te worden of wil je hier nadere informatie over, neem dan contact op met Chris van Laarhoven 06 82686530.   Namens bestuur Stichting Esbeek Sport

Barpersoneel voor kantine sportpark 'den Hondsbosch' Esbeek gezocht.

Voor zaterdagen en zondagen zijn we op zoek naar barpersoneel voor de kantine. Op sportpark den Hondsbosch zijn de volgende verenigingen thuis: Tuldania voetbal, Tuldania korfbal en Tennisclub Esbeek.

Tijdens winter- en zomerstop is de kantine gesloten. Er heerst een gezellige sfeer en wij betalen een mooi uurtarief.  Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Peter Stakenburg, kantinebeheerder 06 51 21 88 05 

Beste Haaikneuters en Haaikneuterrinnen
Hoe wil Esbeek (in de toekomst) wonen?
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.