Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Foto's Wandelvierdaagse

Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Esbeekse 55 plussers! op 7 januari

Donderdag 07 januari, aanvang 13.30 uur vindt, in Schuttershof, weer de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Esbeekse 55 plussers plaats (reserveer deze datum alvast in uw agenda).

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep senioren van de coöperatie Esbeek en is vrij en kosteloos toegankelijk. We gaan er gewoon weer een ongedwongen gezellige middag van maken opgeluisterd door de Hosti-band uit Lage Mierde die twee maal drie kwartier een optreden zullen verzorgen.

Natuurlijk zal er ook ruimte zijn om elkaar te ontmoeten en een goed nieuw jaar te wensen! De vaste bezoekers van de huiskamer zullen u, zo u dat wenst, alles kunnen vertellen over de wekelijkse huiskamerbijeenkomsten. Kom gewoon eens gezellig kijken. Op deze middag kunt u op een ongedwongen manier kennis maken met de huiskamer, de activiteiten en haar bezoekers. Zij heten u graag van harte welkom! 

Aan het eind van deze middag zal een vrijwillige bijdrage aan u gevraagd worden. Uw donatie zal zéér op prijs worden gesteld!

Wij, de werkgroep senioren, hopen u allemaal te mogen ontmoeten!

 
Aan De Keukentafel met Chris Way
Aan De Keukentafel met Adrie van de Wouw en Ans Ve...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.