Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Bomen planten voor dierbaren op landgoed De Utrecht

NIEUWJAARSCONCERT GOUDEN CAROLUS

b2ap3_thumbnail_harmonieHilv.jpegDe Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 nodigt u uit op haar feestelijke Nieuwjaarsconcert op zondag 3 januari om 14.30 uur in de Gouden Carolus te Hilvarenbeek.
In de gezellige ambiance van de Grootste Huiskamer van Beek luistert u naar een luchtig concert verzorgd door de Slagwerkgroep o.l.v. Marcel van Vught naar en het Harmonieorkest o.l.v. good old Rinus van Hamond. Daarnaast is het Nieuwjaarsconcert een ideale gelegenheid om nieuwjaarswensen uit te wisselen. Uiteraard wordt u door de KHC gastvrij ontvangen met een glaasje en zal ook het traditionele worstenbroodje niet ontbreken. 

Voor de pauze treedt de onlangs door een deskundige jury hoog gewaardeerde slagwerkgroep op met hun vernieuwde repertoire met Bongo Solero, The Bongo Man, Clocks en Bozzio is back.

Na de pauze verheft het harmonieorkest u in Weense sferen met de pasodoble Consuele Ciscar, de March en de Waltz no.2 van Shostakovich, het draaierige Merry go Round en tot slot de dromige Bloemenwals uit de Notenkrakerssuite van Tchaikovsky.

Zondag 3 januari, 14.30 uur, Gouden Carolus, toegang gratis.

 

Aan De Keukentafel met Chris Way
Aan De Keukentafel met Adrie van de Wouw en Ans Ve...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.