Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Uitslag Buurtenbattle

Ondernemerscafé “Made in Esbeek” 2016 opnieuw groot succes

De derde editie van het ondernemerscafé “Made in Esbeek” kreeg dit jaar een geheel andere aanpak en had als thema : “Het verhaal van drie gouden ondernemers”. De Esbeekse ondernemers werden in het begin van de avond ontvangen op onze prachtige golfbaan Midden Brabant  aan de Dunsedijk. Monique Donders opende de avond met een verhaal over haar successen met haar bedrijf Monails en haar ervaringen bij het behalen van haar beide wereldtitels. Aansluitend hierop hield Joep Verheijen een interessante inleiding over zijn bedrijf en over de achtergronden van het behalen van de titel “Beste golfbaan van Nederland”. Daarna volgende een golfdemonstratie die zeer informatief was. Joep nodigde de Esbeekse ondernemers uit om de komende tijd een golf clinic te volgen. Op 3 en 4 juni is daar nog gelegenheid voor.

Vervolgens ging het hele gezelschap naar Den Bockenreijder. Ze werden door Ad de Bruin verwelkomd met een prachtig verhaal over de manier hoe hij al die jaren de zaken heeft aangepakt in het beste café van Nederland. Een verhaal met veel wijze tips voor ondernemers. Als dank voor hun mooie verhalen en voor hun grote bijdrage aan het goede imago van Esbeek werd de drie gouden ondernemers ieder een oorkonde aangeboden. Het mag duidelijk zij dat de bijzondere ambiance in Den Bok leidde tot een perfecte afsluiting van deze derde zeer succesvolle ondernemersavond. De avond werd georganiseerd door: Coöperatie Esbeek, Bedrijventerrein de Mierbeek en Café Schuttershof.

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Hedwig van Do...
Notulen jaarvergadering Coöperatie Esbeek 23-06-20...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.